Deze Site Is Onder Constructie

Posted by emmyloudolly, With 1 Comments, Category: Uncategorized,

Deze muziekshow is ontstaan vanuit de liefde voor de muziek van de twee Amerikaanse Countryheldinnen Dolly Parton & Emmylou Harris. Nummers als Jolene, Cést la vie en 9 to 5 waren in Nederland grote hits, maarin Amerika zijn deze dames pas echte grootheden met bijna niet te geloven hoeveelheden hits en albums. Hunrepertoire bestaat naast de gevoelige pareltjes uit mooie luisterliedjes met verhalen over het dagelijks leven uit deZuidelijke staten van de Verenigde Staten. Deze dames moeten geëerd worden met een Tribute, want: Dolly &Emmylou, We Love You!

De zangeressen die de liedjes van Dolly en Emmylou vertolken, Marijke Nuchelmans (Reddish) en Mariska deWilde (Ruby Blue), hebben beiden een reis gemaakt door die prachtige Zuidelijke staten van de VS. De mooieplekken die in zoveel liedjes worden bezongen, die moesten zij met eigen ogen zien. Tennessee, The Blue RidgeHighway en de Smokey Mountains: Je weet pas echt waar je over zingt als je op een Amerikaanse frontporch hebtgezeten en duizenden kilometers hebt afgelegd over de highways daar. Een bezoek aan Nashville mocht natuurlijkook niet ontbreken. Mariska tekende daar bijna een platendeal, als je dat verhaal wil horen moet je naar de showkomen 😉 en Marijke zong in het legendarische Bluebird Café. Kortom: zij hebben hun hart verloren aan de Ameri-kaanse folkmuziek en dan in het bijzonder aan Dolly en Emmylou

Samen met een zeer bevlogen band, die stuk voor stuk de countrymuziek in hun hart hebben gesloten, zullen zijjullie meenemen langs de prachtige liedjes en verhalen van Dolly & Emmylou. Welke persoonlijke verhalen zijnverbonden aan de nummers? Hoe schrijft Dolly deze hits? Wat maakt Emmylou zo bijzonder? Graag brengendeze enthousiaste muzikanten jou het gevoel:

Dolly & Emmylou, We Love You!

1 Comments
  1. Date: juni 21, 2018

    Hi, this is a comment. To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard. Commenter avatars come from <a href="https://gravatar.com">Gravatar</a>.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *